Privatlivspolitik hos Djarlo Automobiler A/S

Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvad vi bruger dem til. Dine rettigheder i forhold til vores behandling af dine oplysninger er også beskrevet.

 

Introduktion

Når du besøger vores website, vores app eller besøger os via sociale medier indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge relevansen af de annoncer, der vises. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies eller undlade videre brug af websitet m.m.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. Endvidere registrerer og behandler vi som en del af vores virksomhed oplysninger vedrørende de personer, som vi har kontakt til med det formål at afsætte vores varer eller ydelser.

 

Cookies

Vores website anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobiltelefon eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

Sitet kan indeholde cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

https://www.google.com

https://www.facebook.com

https://www.linkedIn.com

https://www.hotjar.com

 

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Når du benytter vores website m.m. eller på anden måde er i kontakt med os indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, øvrig brug af services eller foretager køb, leje, leasing eller afprøvning i vores forretninger eller via websitet. Vi indsamler også oplysninger om dig hos offentligt tilgængelige kilder som f.eks. Det digitale Motor Register, cpr-registret mv.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

Oplysninger om din anvendelse af device, computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, din geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på, på vores hjemmeside, (er interesseret i).

Ved anden kontakt med dig end på vores website, app eller sociale medier indsamler og behandler vi dine kontaktoplysninger, oplysninger om dine køb af virksomhedens varer og ydelser, tilbud, prøvekørsler, værkstedsbesøg, data om og fra de køretøjer du ejer eller bruger, oplysninger om forsikring, finansiering, syn samt eventuelle flere ejere og/eller brugere. Vi kan fra tid til anden anvende profilering af dine personlige oplysninger med henblik på at øge relevansen for dig, af de tilbud og services vi tilbyder dig.

Eventuelle oplysninger om personnummer, kørekortnummer, kopi af kørekort samt fotos af dig behandles og opbevares i henhold til gældende lovgivning.

 

Formål og grundlag

Oplysningerne bruges til at identificere dig, til registrering af køretøjer, håndtere forsikrings- og finansieringsydelser, opfylde reklamations- og garantiforpligtelser, opfølgning på salg, udlejning, værkstedsbesøg, fakturering, tilfredshedsmåling, markedsføring eller salgsaktiviteter i øvrigt. Endvidere bruges oplysningerne til at vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Det juridiske grundlag for behandling af dine personoplysninger er således baseret på opfyldelse af vores aftaler, overholdelse af lovgivning, vores interesse i at yde dig den bedste service og tilrettelægge vores markedsføring og salg så optimalt som muligt.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er tilladt og krævet i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. I relation til elektronisk markedsføring opbevares dine oplysninger medmindre de slettes efter anmodning maksimalt i en periode på 12 måneder efter vi senest har benyttet disse.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet m.m., hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. kan videregives til de tredjeparter, der er nævnt ovenfor under afsnittet om cookies, i det omfang disse oplysninger er kendt.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Virksomheden benytter følgende data behandlere:

  • CDK Global Denmark
  • Biltorvet
  • Toyota Danmark A/S
  • Toyota Financial Services
  • Toyota Insurance Management
  • Fiat Group Automobiles Denmark A/S,( Fiat, Alfa Romeo & Jeep)
  • FCA Capital Danmark A/S
  • Codan Forsikring
  • Alm. Brand

Oplysningerne kan blive videregivet til en eller flere bilimportører med henblik på at opfylde ovennævnte formål:

  • Toyota Danmark A/S
  • Fiat Group Automobiles Denmark A/S,( Fiat, Alfa Romeo & Jeep)

 

Sikkerhed

 Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger behandles. Hvis du har afgivet et egentligt samtykke til behandling af oplysninger om dig, kan du tilbagekalde dit samtykke. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Du har også ret til at få dine oplysninger udleveret. Henvendelse herom kan ske til: samtykke@djarlo.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Venlig hilsen

Djarlo Automobiler A/S

Støberivej 1

3000 Helsingør

Tlf. 49 18 44 18

djarlo@djarlo.dk