Kom til hjulskiftedage hos Djarlo

Bestil tid i dag til vinterdæk

Vinteren og det kolde vejr venter lige rundt om hjørnet, og inden vi ser os om, er det tid til at få vinterhjul på bilen. Derfor inviterer vi igen til hjulskiftedage i vores forretninger i Helsingør, Nivå og Nærum. Her vil du blive mødt af vores kompetente og dygtige værkstedspersonale, der står klar til at servicere dig og din bil.

Toyota åbner for salget af helt ny Aygo X

Toyota har netop åbnet for salget af den helt nye crossover Aygo X, hvor X’et udtales som ”cross”.

Den nye model afløser en af de mest populære bilmodeller i Danmark gennem to årtier, Aygo, og kan både reserveres online på toyota.dk og på mere traditionel vis hos alle landets autoriserede Toyota-forhandlere. Prisen på den nye Aygo X starter fra 119.990 kr.

Brugtbilsvurdering

HVOR MEGET ER DIN BRUGTE BIL VÆRD?

Velkommen til

Djarlo Automobiler

Autoriseret forhandler af Toyota, Fiat, Alfa Romeo & Jeep

Vi er en autoriseret bilforhandler af Toyota, Fiat, Alfa Romeo & Jeep. Du kan besøge os i en af vores 3 afdelinger beliggende i Helsingør, Nivå og Nærum. Hos Djarlo Automobiler finder du et stort udvalg af biler fra Toyota, Fiat, Alfa Romeo og Jeep. På vores hjemmeside kan du se hvilke biler vi har på lager, læse mere om os, vores værksted mm. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os via telefon eller email. Vi bestræber os altid på at besvare henvendelser hurtigst muligt.

Ledige stillinger

Lige nu søger vi en en dygtig, erfaren og selvstændigt arbejdende reservedelsekspedient (Nærum & Helsingør) og en regnskabsassistent til lønbehandling i Helsingør. Se mere om stillingerne og hvordan du ansøger her.