Information omkring Coronavirus - COVID 19

COVID-19 INFORMATION:

Værkstedet har åbent for personlig henvendelse, men grundet de nye restriktioner fra regeringen, har vi lukket ned for det fysiske salg i vores afdelinger fra den 25. december - 7. februar. Vi er klar til at servicere dig online, pr. telefon eller email.

Læs mere om vores åbningstider her  

VIDEO PRÆSENTATION:
Som noget specielt kan vi tilbyde videopræsentation af vores biler der står i forretningerne. Her gennemgår vi bilen sammen med dig, trygt og nemt. 


BESTIL VIDEOPRÆSENTATION HER 

Vi følger nøje myndighedernes anvisninger i forbindelse med den igangværende Coronasmitte.

Værkstederne har fortsat åben, der vil derfor løbende blive taget alle de forholdsregler, der er mulige for at sikre så høj hygiejne som muligt, således at man som kunde kan være tryg ved at besøge os i forbindelse med køb, servicering og reparation af bil.

Dette betyder, at hos Djarlo Automobiler er følgende foranstaltninger iværksat for din og medarbejdernes sikkerhed.

 

  • Når vores teknikere kører i din bil, så benytter de et nyt sæt handsker således, at der ikke sker direkte berøring af overfladerne i din bil.
  • Der anvendes rat og sædeovertræk i forbindelse med værkstedsbesøg.
  • Der vil være mulighed for at aflevere din bilnøgle i vores nøgleboks efter aftale, såfremt man ikke ønsker direkte kontakt med en medarbejder.
  • Vi vil bestræbe os på at tilbyde afhentning og aflevering på hjemmeadresse efter nærmere aftale.
  • Berøringsflader med hyppig berøring, i både forretningen og kundeområder, afrenses løbende.
  • Der vil stå håndsprit fremme til benyttelse af medarbejdere og kunder.
  • Medarbejdere i forretningerne vil benytte engangshandsker.
  • Medarbejdere giver ikke hånd og er opmærksomme på at holde en passende afstand indbyrdes samt overfor kunder i forretningerne.

 

Skulle der være ting som du er i tvivl om, eller have spørgsmål som vi kan være behjælpelig med, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 49 18 44 18 - eller via vores hjemmeside, www.djarlo.dk

 

Med venlig hilsen

Per Djarlo