Book tid på vores værksted og til service

Book nemt og hurtigt et service hos Djarlo - dit autoriseret Toyota værksted, og vær sikker på at arbejdet bliver udført korrekt første gang.

Udfyld nedenstående formular for booking af service på et af vores autoriserede Toyota værksteder. 

Vores værksteder hos Djarlo Automobiler, er alle autoriseret så din bil er i trygge hænder. Vi er autoriseret inden for Toyota, Fiat, Alfa Romeo & Jeep. Vi er derfor uddannet eksperter inden for vores mærker. Dette giver høj kvalitet samt en tryg oplevelse på alle vores 3 værksteder. 

OBS: Nivå og Helsingør er autoriseret Toyota værksted | Nærum er autoriseret Toyota, Alfa Romeo, Fiat & jeep værksted
Vi sender 1-2 nyhedsbreve ud om måneden, du kan altid afmelde dig vores nyhedsbreve, hvis det ikke længere er relevant for dig.

Toyota Relax

Slap af med op til 10 års serviceaktiveret garanti

Få automatisk 12 måneders garanti, hver gang du sender bilen til service hos os. Det gælder, når din bil ikke længere er omfattet af fabriksgarantien og endnu ikke er fyldt 10 år eller har kørt 185.000 km., alt efter hvad der kommer først.

Kom til hjulskift dage hos Djarlo

Bestil tid i dag til vinterdæk

Vinteren og det kolde vejr venter lige rundt om hjørnet, og inden vi ser os om, er det tid til at få vinterhjul på bilen. Derfor inviterer vi igen til hjulskift dage i vores forretninger i Helsingør, Nivå og Nærum. Her vil du blive mødt af vores kompetente og dygtige værkstedspersonale, der står klar til at servicere dig og din bil.