Toyota Bilforsikring hos Djarlo

Få en attraktiv bilforsikring gennem Toyota så er du i trygge hænder, hvis uheldet skulle ske

 

Du har mulighed for at vælge bilforsikring gennem Toyota, når du køber en ny eller brugt Toyota hos en af vores autoriserede forhandlere. Hvis du allerede har en Toyota, men ønsker et tilbud på Toyota Forsikring, klarer vi naturligvis også det. Skulle du være så uheldig at få en skade på din bil, fortjener din Toyota den allerbedste behandling.

Fordele med Toyota Bilforsikring

  • Ansvar og kaskodækning
  • Gratis lånebil i forbindelse med skadereparation
  • Gratis reparation af stenslag på bilens forrude
  • Reparation på autoriseret Toyota-værksted
  • Nye og originale reservedele
  • Vasket og støvsuget bil efter skadereparation
  • 5 års garanti på skadereparation
  • Mulighed for ubegrænset kilometer
  • Attraktive tilvalgsdækninger

 

Privat- eller erhvervsforsikring?

Vi tilbyder at hjælpe dig med din forsikring - uanset, om det er til en privatejet bil eller erhverv. Vælg herunder, om du ønsker at læse mere om forsikring til private eller erhvervsforsikring.

Vilkår

Toyota Forsikring leveres af Gjensidige Forsikring, A. C. Meyers Vænge 9, 2450 København SV, CVR-nr. 3325 9247, Dansk Filial af Gjensidige Forsikring ASA, Norge ORG.-nr. 995568217. Gjensidige Forsikring er medlem af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber. Forsikringspriserne er inkl. gebyrer og afgif¬ter og forudsætter årlig betaling via Betalingsservice. Forsikringen dækker med de begrænsninger der fremgår af forsikringspolicen og forsikringsbetingelserne. Se de fulde forsikringsbetingelser nedenfor. Det er en forudsætning, at du opfylder Gjensidiges indtegningskrav.

Toyotas autoriserede værksteder tager hånd om din bil

Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed for at få bilen repareret på et autoriseret Toyota-værksted med originale reservedele.

Det er vigtigt at få din Toyota repareret efter fabrikkens foreskrifter efter et uheld. Det har ikke alene en stor betydning for bilens sikkerhed, men også for gensalgsværdien.

På et autoriseret Toyota-værksted har vi specialuddannede teknikere, der opbygger bilen fuldstændig efter fabrikkens foreskrifter. De kender din bil ned til den mindste lille punktsvejsning og ved lige præcis, hvor der må skæres i karrosseriet.

Det er den unikke viden og erfaring, der gør, at du kan være sikker på, at din Toyota er i lige så sikker og forsvarlig stand efter et uheld, som den var før uheldet.

Vil du vide mere om Toyota Bilforsikring?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op

Vi sender 1-2 nyhedsbreve ud om måneden, du kan altid afmelde dig vores nyhedsbreve, hvis det ikke længere er relevant for dig.