Bilforsikring til private

Stærk bil, stærk forsikring gennem Toyota Bilforsikring

 

Som privatperson kan du tegne en bilforsikring gennem Toyota, når du køber en ny eller brugt bil hos en af vores autoriserede forhandlere. Ønsker du et tilbud på en bil, som du allerede ejer, klarer vi også det. Er du uheldig og får en skade på din bil, fortjener din Toyota den allerbedste behandling.

Fordele med Toyota Bilforsikring

  • Ansvar og kaskodækning
  • Gratis lånebil i forbindelse med skadereparation
  • Gratis reparation af stenslag på bilens forrude
  • Reparation på autoriseret Toyota-værksted
  • Nye og originale reservedele
  • Vasket og støvsuget bil efter skadereparation
  • 5 års garanti på skadereparation
  • Mulighed for ubegrænset kilometer
  • Attraktive tilvalgsdækninger

 

Priser på bilforsikring for private

I dokumentet herunder finder du vejledende priser på din forsikring, afhængig af din bilmodel.

Du kan altid kontakte Toyota Forsikring og høre mere, hvis du har spørgsmål til en ny eller eksisterende forsikring.

Vilkår

Toyota Forsikring leveres af Gjensidige Forsikring, A. C. Meyers Vænge 9, 2450 København SV, CVR-nr. 3325 9247, Dansk Filial af Gjensidige Forsikring ASA, Norge ORG.-nr. 995568217. Gjensidige Forsikring er medlem af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber. Forsikringspriserne er inkl. gebyrer og afgif¬ter og forudsætter årlig betaling via Betalingsservice. Forsikringen dækker med de begrænsninger der fremgår af forsikringspolicen og forsikringsbetingelserne. Se de fulde forsikringsbetingelser nedenfor. Det er en forudsætning, at du opfylder Gjensidiges indtegningskrav.

Toyotas autoriserede værksteder tager hånd om din bil

Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed for at få bilen repareret på et autoriseret Toyota-værksted med originale reservedele.

Det er vigtigt at få din Toyota repareret efter fabrikkens foreskrifter efter et uheld. Det har ikke alene en stor betydning for bilens sikkerhed, men også for gensalgsværdien.

På et autoriseret Toyota-værksted har vi specialuddannede teknikere, der opbygger bilen fuldstændig efter fabrikkens foreskrifter. De kender din bil ned til den mindste lille punktsvejsning og ved lige præcis, hvor der må skæres i karrosseriet.

Det er den unikke viden og erfaring, der gør, at du kan være sikker på, at din Toyota er i lige så sikker og forsvarlig stand efter et uheld, som den var før uheldet.

Vil du vide mere om Toyota Bilforsikring?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op

Vi sender 1-2 nyhedsbreve ud om måneden, du kan altid afmelde dig vores nyhedsbreve, hvis det ikke længere er relevant for dig.