Djarlo Bilforsikring i samarbejde med Codan

Så er du i trygge hænder, hvis uheldet skulle ske

 

Skulle du være så uheldig at få en skade på din bil, fortjener din bil den allerbedste behandling. Hos Djarlo Automobiler samarbejder vi med Codan om at tilbyde en attraktiv forsikring, når du køber enten en ny eller brugt bil.

Du har mulighed for at vælge Djarlo Bilforsikring, når du køber en ny eller brugt Toyota, Fiat, Jeep eller Alfa Romeo hos os. Hvis du i forvejen har en bil, men ønsker at få et tilbud på en Djarlo Bilforsikring, står vi naturlig klar til at rådgive dig.

 

Fordele med Djarlo Bilforsikring

 • Lånebil i reparationsperioden (i forbindelse med kaskoskader)
 • Kort reparationstid – da da vi kender bilen og har hurtig adgang til alle reservedele
 • Mulighed for elitebilsstatus efter 3 års skadefri kørsel, dog min. alder 25 år
 • Tre års garanti på forsikringsreparationer
 • Vask og støvsugning af bilen efter reparation
 • Månedlige betalinger – uden meromkostninger

 

Toyota forsikringspriser

Du har mulighed for at vælge Toyota Bilforsikring, når du køber en ny eller brugt Toyota hos Djarlo Automobiler. Hvis du allerede har en Toyota, men ønsker et tilbud på Toyota Bilforsikring, klarer vi naturligvis også det.

Fordele
 • Lånebil i reparationstiden (i forbindelse med kaskoskader)
 • Kort reparationstid, da vi kender bilen og har hurtig adgang til alle reservedele
 • Mulighed for elitebilsstatus efter 3 års skadefri kørsel, dog min. alder 25 år
 • Tre års garanti på forsikringsreparationer
 • Vask og støvsugning af bilen efter reparation
 • Månedlige betalinger – uden meromkostninger

Se priser og find mere information hos Toyota

Det får du med Djarlo Bilforsikring

 

Ansvar

Dækker det juridiske erstatningsansvar for skader på personer og ting forvoldt ved bilens brug som køretøj inklusiv ved tilkoblet camping eller påhængsvogn.

 

Kasko

Dækker kørselsskade, påkørsel, tyveri, røveri, hærværk, brand, eksplosion, lynnedslag, nedstyrtende genstande, selve køretøjet, almindeligt udstyr, særligt udstyr som f.eks. bilradio og CD-afspiller, højttalere, navigationsanlæg, ekstralygter, letmetalfælge, tuningsudstyr, skørter og spoiler.

 

Fastpræmie, hvis du er min. 26 år

Med Fastpræmie stiger din forsikring ikke i pris, når du får en skade.

 

Frit kilometerforbrug uden meromkostning

Din forsikringspris er uændret - uanset hvor mange kilometer du kører i bil om året.

 

Fri lånebil inklusiv fri kilometer

Får du en skade, får du stillet en lånebil til rådighed, mens bilen er på værksted. Lånebilen kan være til rådighed fra 1 dag før en planlagt reparation, og indtil reparationen af bilen er færdig. Lånebilen står maksimalt til rådighed i 21 dage og der vil være en selvrisiko på kr. 5.000.

 

Autoriserede Fiat-værksteder

Altid mulighed for at få bilen repareret op vores autoriserede Fiat-værksteder i Helsingør, Nivå og Nærum med nye originale reservedele. Det er vigtigt at få din Fiat opbygget efter fabrikkens forskrifter efter et uheld. Det har ikke alene en stor betydning for bilens sikkerhed, men også for gensalgsværdien.

På vores autoriserede Fiat-værksteder har vi specialuddannet teknikere, der opbygger bilen fuldstændig efter fabrikkens forskrifter. De kender din bil ned til den mindste lille punktsvejsning og ved lige præcis, hvor der må skæres i karrosseriet - og ikke mindst, hvor der ikke må. Det er den viden og erfaring, der gør, at du kan være sikker på, at din Fiat er i akkurat lige så sikker og forsvarlig stand efter et uheld, som den var før.

Når vi afleverer din bil igen, har vi selvfølgelig vasket og støvsuget den.

 

Månedlig eller årlig betaling uden meromkostning

Du kan frit vælge, om du ønsker at betale din Djarlo Bilforsikring hver måned eller én gang om året.

 

 

Tilvalgsdækninger til din Djarlo Bilforsikring

 

Selvrisikodækning

Vælger du selvrisikodækning, skal du ikke betale selvrisiko ved skader på bilens ruder, spejlglas, spejlhus og lygteglas. Alle typer soltag er dog ikke dækket. Derudover er du dækket ved skader som følge af tyveri og røveri, hærværk, brand, eksplosion og lynnedslag. Du er også dækket ved skader sket ved nedstyrtende genstande, skader, hvor den ansvarlige skadevolder ikke er i stand til at betale skadebeløbet og skader, som følge af, at bilen er blevet påkørt af motorkøretøj af ukendt skadevolder, mens bilen stod parkeret.

 

Afleveringskasko

Vælger du Afleveringskasko får du dækket skader under kr. 5.000 og for i alt kr. 25.000. Afleveringskasko har kun én enkelt selvrisiko på kr. 5.000. Det betyder, at du kan få dækket flere småskader samlet - uden at skulle betale selvrisiko flere gange.

 

Førerpladsdækning

Med Førerpladsdækning får føreren erstatning ved invaliditet og død, som rammer føreren af bilen i forbindelse med kørselsskader, hvor der ikke er en ansvarlig skadevolder. Forsikringen dækker efter erstatningsansvarsloven, det betyder blandt andet at du kan få dækket varigt mén, tab af erhvervsevne samt svige og smerte.

 

Udvidet nyværdierstatning

Hvis din bil er fabriksny eller har kørt som demobil (maks. 6.000 km og maks. 6 måneder gammel) hos forhandleren, når du tegner Djarlo Bilforsikring, kan du overveje at vælge Udvidet nyværdierstatning. Med dækningen får du en ny bil, hvis skaden sker inden for to år efter første indregistrering, reparationsudgiften overstiger 50 % af bilens nyværdi, og hvis bilen ikke har kørt mere end 40.000 km.

 

Djarlo Bilforsikring udbydes i samarbejde med Codan Forsikring A/S, CVR 10529638, Gl. Kongevej 60, 1790 København V. Du kan kun købe bilforsikringen, hvis du ikke er opsagt af andre selskaber, ikke er i restance eller registreret i RKI. Forsikringsprisen er inkl. alle afgifter og gebyrer. Der dækkes med de forbehold og undtagelser der følger af policetekster og forsikringsbetingelser.

 

Vil du vide mere om Djarlo Bilforsikring?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op

Vi sender 1-2 nyhedsbreve ud om måneden, du kan altid afmelde dig vores nyhedsbreve, hvis det ikke længere er relevant for dig.